SMSAPI-Bulgaria-mobile-app

Съдържание

В епохата на мигновената комуникация фирмите и организациите се нуждаят от ефективни, надеждни и гъвкави инструменти за връзка с аудиторията си. Мобилното приложение SMSAPI предоставя стабилна платформа за управление на SMS кампании и известия.

Как нашето мобилното приложение може да Ви е от полза

Мобилното приложение SMSAPI предлага няколко ключови предимства за компаниите, които искат да оптимизират усилията си в SMS маркетинга и комуникацията с потребителите:

1. Бърз и опростен достъп до основните функции

Приложението осигурява бърз мобилен достъп до основни функции, като например изпращане на масови SMS кампании, проверка на салдата по сметките, преглед на историята на кампаниите и управление на шаблони за SMS. Това го прави идеално за спешни ситуации, когато трябва да комуникирате с клиенти, но може да нямате достъп до компютър.

2. Възможност за изпращане на навременни известия

Възможността за автоматизиране и планиране на съобщенията е друго ключово предимство на мобилното приложение SMSAPI. Можете да настройвате автоматични отговори, да планирате съобщения за бъдещо изпращане и да създавате повтарящи се SMS кампании. Това ниво на автоматизация не само спестява време, но и позволява последователна комуникация с аудиторията в точния момент.

3. Интуитивен интерфейс

Приложението SMSAPI има просто, интуитивно табло с 4 сегмента: „SMS Портал“, „Темплейти“, „История“ и „Логаут“. Текущият Ви баланс винаги се показва в долната част. Оптимизираният дизайн улеснява достъпа до най-ключовите функции в движение. Докоснете някой от сегментите, за да влезете в избраната функционалност.

4. Безплатно за сваляне

Мобилното приложение на SMSAPI е достъпно безплатно в Google Play и App Store. Всичко, от което се нуждаете, е акаунт в SMSAPI, за да започнете да го използвате.

SMSAPI-mobilno-prilojenie

SMS Gateway – SMS портал

SMS порталът работи по същия начин като уеб-базирания портал. Първо, изберете име, от което ще изпращате съобщенията.
Ако за първи път изпращате SMS онлайн, трябва да отидете до клиентската платформа на SMSAPI и да добавите и верифицирате вашето име на подател.

Следващата стъпка е SMS съдържание – съобщението, което ще изпратите до клиентите. Тук е вашият шанс да изпъкнете, но запомнете три основни правила: бъдете прецизни, бъдете директни и използвайте съкратен URL адрес. 

Има брояч в дъното на полето, който показва броя на оставащите символи. Всяко текстово съобщение може да съдържа 160 букви, цифри и символи, но някои от тях се броят различно. Дори поставянето на само един специален символ намалява квотата до 70. Броячът ще ви покаже кога в полето за съобщения има специален символ.

Има и една последна функционалност – може да изберете дали да оставите специалните символи, или да ги замените със стандартни такива. Дори това да не ви изглежда съществено, заменяйки ги, спестявате някой друг лев при по-големи кампании. Ние ви съветваме винаги да ги заменяте за всеки случай.

След всички тези стъпки, може да преминете към екрана „Резюме“, където ще видите всички детайли на съобщението, което предстои да изпратите. Внимавайте за получателите и броя съобщения, както и за цената. Ако всичко е наред, изпратете съобщението. Накрая ще се появи екран „Успешно изпращане“.

Templates – Темплейти

Тук можете да видите, поправите, изтриете и добавите нови текстови темплейти. Те са удобни предимно в случаи на спешни и непредвидени обстоятелства. Най-добре е да подготвите няколко предефинирани съобщения, които да използвате, ако е спешно. Отделете си време да планирате комуникацията. 

В този панел може да използвате вече наличен темплейт за изпращането на кампания – само натиснете „Изпрати“ и ще бъдете пренасочени към SMS портала с поле, в което е написано съдържанието на избраното съобщение. Можете да промените темплейта по всяко време.

History – История 

Това е списък от изпратени съобщения. Те са разделени на две категории: единични съобщения и групи от съобщения. Когато кликнете на избрано съобщение, можете да видите детайли като статус, цена, съдържание и дата. Също може да филтрирате съобщенията по клиентски номер.

Мобилното приложение на SMSAPI Ви предоставя удобен начин да управлявате Вашите SMS кампании в движение и да имате достъп до услугата навсякъде, където се намирате в момента, дори да нямате компютър наблизо. А да бъдете гъвкави и да останете свързани по всяко време – не е ли това целта на всяка комуникационна стратегия в нашия забързан свят?